Onze nieuwe recruiter – Lotte Niens

Als jij wilt werken voor Tala dan is vanaf nu Lotte Niens de recruiter die je moet bellen!

Hoe zorg je dat je de mensen vindt die niet alleen het werk kunnen doen, maar ook bij de organisatie passen? Samenwerken met een recruiter die juist dat snapt is een goed begin. En laten we die in Lotte nu gevonden hebben!

“Een paar maanden geleden wandelde ik voor het eerst binnen in de Tala-loods. Met m’n roots in Vilsteren voelde ik me in het Sallandse landschap meteen thuis! De verbouwing is in volle gang en ook de productiehal wordt klaargestoomd.

Precies dát is wat ik gaaf vind aan de organisatie. De puurheid van de start-up, de visie van de ondernemers en de drive die daarmee gepaard gaat. Je voelt in alle lagen dat we iets gaan veranderen. Het uitdagen van de traditionele bouwwereld spreekt mij enorm aan. Daarnaast vind ik het idee van duurzaam (en circulair) bouwen enorm interessant!

In m’n vrije tijd zit ik in het dagelijks bestuur van een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) project voor duurzaam wonen in Zwolle. Daar zien we ook de grote uitdagingen van het ‘’omturnen’’ van toch wel een gevestigde markt, dus ik kijk er enorm naar uit om bij Tala ook mijn steentje bij te dragen. In mijn rol betekent dat: de juiste mensen vinden met dezelfde visie én lef om van de start-up een succes te maken!”

Als je nu denkt “dat wil ik ook wel”! Neem dan vooral contact op met Lotte of stuur een bericht via vacatures@tala.nl.

tala-woning-nerf

Wil je niets missen van Tala?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, projecten en inzichten over houtbouw en circulair bouwen.

Scroll naar boven