Woning Noest

Eengezinswoning en stedenbouwkundige alleskunner

Dit is de nieuwe standaard voor eengezinswoningen: Noest. Een modulaire woning (PMC 3, 4 of 5) met een gebruiksoppervlak van 78 m2 tot 140 m2. De woning is CO2 neutraal en biobased. Het is een echte alleskunner op stedenbouwkundig gebied. Geen enkele noestwoning hoeft er hetzelfde uit te zien door de verschillende gevel- en dakvariaties. Ook is de woning levensloopbestendig te maken.

Meer weten over woning Noest?

NOEST veelzijdige eengezinswoning

Typisch Nerf

90% biobased en CO2 neutraal

Noest is bijna helemaal gemaakt van natuurlijke, lichte materialen zoals fijnspar, houtvezel, grenen en bamboe. Wij werken bewust met massief hout en andere natuurlijke materialen, zodat langdurig grote hoeveelheden CO2 opgeslagen kan worden.

Maximaal circulair

In de woning passen we waar mogelijk zoveel mogelijk verschillende hergebruikte materialen toe. Zo kunnen de kozijnen van gerecyclede kunststof kozijnen worden gemaakt.

Modulair en remontabel

De woningen worden gebouwd volgens een droogbouwmethode. Dat betekent dat alle verbindingen in de woningen geschroefd of genageld zijn. Op die manier is de Noest woning in de toekomst makkelijk uit elkaar te halen en te hergebruiken.

Gebouwd in 1 dag

Noest wordt prefab in de fabriek gemaakt door onze eigen mensen in Broekland. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. We transporteren de modules naar de locatie en bouwen de woning binnen 1-2 dagen op. Dat scheelt veel CO2-uitstoot. Plus: dat scheelt enorm in overlast voor de omgeving.

Flexibel in uitstraling.

Noest is een echte alleskunner. Door de eindeloze variaties en meerdere beukmaten kunnen we Noest altijd aanpassen naar het stedenbouwkundige concept van dat moment. Van zadel- tot zaagtanddak en van steenstrips tot stucwerk.

Prettig leefklimaat

Doordat we de natuurlijke materialen in het zicht laten, heeft dit een positief effect op de atmosfeer in de woning. Gezond is het ook; de natuurlijke bouwmaterialen zorgen voor een goede luchtvochtigheid, fijne akoestiek en regulatie van warmte.

Even binnen­kijken

In deze video geven we je een rondleiding door Noest en zie je een voorbeeld hoe deze woning met ons slimme modulaire systeem snel gebouwd kan worden. Keuken badkamer en gevelbekleding zijn allemaal al aangebracht voor we gaan plaatsen.

youtube-video-thumbnail

Het veelzijdige uiterlijk van Noest

We noemen Noest niet voor niets de stedenbouwkundige alleskunner. We leveren Noest met diverse beukmaten en typen gevelafwerking. Door de verschillende kleurcombinaties kunnen we ervoor zorgen dat de woning altijd in de context van een project past.

Door dakvariaties aan te bieden zorgen we dat Noest altijd past in het bestaande stedenbouwkundig plan. Kies voor een klassiek zadeldak of de asymmetrische variant. Ook een zaagtand of een plat dak zijn mogelijk. Met of zonder groen.

Interieur Tala woning

Interieur Tala woningen

Tala woningen zijn licht en ruim. Op de meeste wanden en de plafonds laten we het hout in het zicht. Dat zorgt voor een luxe uitstraling. De wanden zijn transparant behandeld tegen vuil en vergeling.

Indeling woning Noest

Het gebruiksoppervlak van Noest varieert van 78 m2 tot 140 m2 bij een beukmaat van 4.8, 5.4 of 5.7 meter. In alle gevallen is de woning 9 meter diep. Boven kunnen twee of drie slaapkamers geconfigureerd worden en het is mogelijk om Noest als levensloopbestendige woning te bouwen.

Voorblad brochure nerf en Noest

Download de brochure!

Klik op de klop ‘download’ en je gaat direct naar het pdf-bestand. We vragen niet om je gegevens.

tala-homepage-foto-roland

Vraag?
Bel of mail Roland.

Wil je weten of onze concepten ook bij jouw project passen? Of hoe onze modulaire woningen aangepast kunnen worden aan de stedenbouwkundige eisen? Roland Korbeld helpt je graag verder.

Scroll naar boven