De eengezinswoning opnieuw uitgevonden

Noest - stedenbouwkundige alleskunner

Noest eengezinswoning

Tala Noest is onze modulaire eengezinswoning (PMC3/4/5) met een gebruiksoppervlak van 102 m2. Zoals al onze woningen is Noest CO2 neutraal en biobased.

We produceren modules in onze eigen fabriek met onze eigen mensen. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. We transporteren de modules naar de locatie en bouwen de woning in 1 dag op.

Slimmer

Korte bouwtijd en weinig overlast
Lage onderhoudskosten
Lage gebruikskosten

Groener

Ruim 30 ton CO2 opslag
100% demontabel en remontabel
60% minder transportbewegingen

Leuker

Luxe CLT afwerking
Flexibiliteit in uitstraling
Blije bewoners

We leveren Noest met diverse typen gevelafwerking. Door de verschillende combinaties kunnen we ervoor zorgen dat de woning altijd in de context van een project past.

Door dakvariaties aan te bieden zorgen we dat Noest altijd past in de bestaande stedenbouwkundige context. Kies voor een klassiek zadeldak of de asymmetrische variant. Ook een zaagtand of een plat dak zijn mogelijk.

Noest is een lichte en ruime woning. Op de meeste wanden en de plafonds laten we het hout in het zicht. Dat zorgt voor een luxe uitstraling.

Het gebruiksoppervlak van Noest is 102 m2 bij een beukmaat van 4.8 meter. De woning is ook leverbaar met een beukmaat van 5.4 en 6 meter. In alle gevallen is de woning 9 meter diep.
Boven kunnen twee of drie slaapkamers geconfigureerd worden en het is mogelijk om Noest als levensloopbestendige woning te bouwen.

Hier zie je een voorbeeld van hoe Noest met ons slimme modulaire systeem snel gebouwd kan worden. Keuken, badkamer en gevelbekleding zijn allemaal al aangebracht voor we gaan plaatsen.