Werken bij Tala

Voel je thuis bij Tala

Zo willen we dat jij je hier voelt. Duurzaamheid, plezier hebben en handelen vanuit verbeelding zit diepgeworteld in onze organisatie en de mensen die de organisatie tot leven brengen. Werken bij Tala is niet zomaar een baan hebben, it’s a way of life. Herken jij jezelf hierin en maak jij samen met ons het verschil? Kom d’r bij.

tala-werken-bij

Laatste vacatures

Projectleider

“Met de groeiende uitdagingen van de klimaattransitie zien we meer werk op ons afkomen dan ooit tevoren. Wist je dat maar liefst 40% van de CO2-uitstoot aan de bouwsector kan worden toegeschreven? De tijd van mooie woorden is voorbij. We willen niet langer wachten. De revolutie in de bouw begint hier.”
- Ieke Selen - Architect en mede-oprichter

Bekijk de vacature

Kam-coördinator

“Bij Tala is veiligheid niet alleen onze topprioriteit, het is onze levensader. In onze dynamische fabrieksomgeving, waar duurzaamheid ook een cruciale rol speelt, biedt elke handeling de kans om échte impact te maken. Het begrip van hoe veiligheid en duurzaamheid onze processen sturen, is de sleutel tot het creëren van een werkomgeving waarin elke medewerker gedijt en onze producten met vertrouwen worden vervaardigd."
- Victor de Beus - Medeoprichter

Bekijk de vacature

HR adviseur

“Als HR adviseur sta je aan de vooravond van een belangrijke transitie binnen onze sector. Zoals je misschien weet, is de bouwsector verantwoordelijk voor maar liefst 40% van de CO2-uitstoot. Veertig procent! Het is duidelijk dat de tijd van alleen praten voorbij is. Wij zijn klaar om actie te ondernemen. Bij ons begint het nieuwe bouwen nu. Je rol in het ondersteunen en sturen van deze verandering zal cruciaal zijn om onze ambitieuze doelstellingen te bereiken.”
- Victor de Beus - medeoprichter

Bekijk de vacature

Technische Productontwikkelaar

“Door de klimaattransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Je wist het misschien al, maar onze bouwsector is voor maar liefst 40% verantwoordelijk voor de CO2 uitstoot. Veertig procent! De tijd van mooie woorden is geweest. Wij willen niet meer wachten. Het nieuwe bouwen begint hier.“
- Ieke Selen - Mede-oprichter

Bekijk de vacature

BIM Modelleur Houtbouw

"We hebben keuzes. Elke beslissing in ontwerp en uitvoering van een project nemen wij op basis van duurzaamheid. Bij Tala komen die waarden overeen met mijn eigen waarden."
- Adriano - BIM architect

Bekijk de vacature

Timmerman of timmervrouw

"Ben jij klaar voor bouwen 4.0? Meer duurzame huizen bouwen, door slimmer, groener en leuker te werken. En dat ook nog lekker binnen in onze eigen fabriek in Broekland."
- Bas - Productieleider

Bekijk de vacature

ZZP Timmerman of Timmervrouw

"Wij doen 90% van het werk in onze fabriek. Goed gebouwde modules garanderen snelle plaatsing en dus minimale overlast op de bouwlocatie."
- Wout Groot Koerkamp - Projectleider

Bekijk de vacature

tala-werken-bij-overons

Tala als werkgever

Wij weten wat we willen worden als we later groot zijn. Een moderne werkgever die, met wat we bouwen en hoe we organiseren, het verschil maakt. Onze mensen maken de organisatie. Dus plezier, uitdaging en groei maken we belangrijk. We doen wat we zeggen en gaan uit van vertrouwen. Onze huizen zijn duurzaam en onze relaties met onze collega’s zijn dat ook. We gaan er samen voor. We staan aan het begin van wat we willen worden en dat vraagt vakmanschap, flexibiliteit en moed.

Onze waarden

Fris

Jong, enthousiast, energiek en bruisend van nieuwe en innovatieve ideeën. Dat is Tala. Wij boeien mensen en zorgen voor een fris en vernieuwend perspectief in heldere taal.

Dapper

We voelen ons als David tegen Goliath. We nemen het op tegen de gevestigde orde en winnen het op eigen wijze. Tala is ondernemend, moedig en avontuurlijk. We durven risico’s te nemen voor het grotere goed, lopen voor de troepen uit en pakken de voorbeeldrol.

Duurzaam

Tala is door en door groen en gaat voor 100% circulair en CO2-neutraal. Duurzaam staat ook voor samenwerken en investeren in een lange, prettige samenwerking. We gaan niet voor de quick win, maar voor de beste oplossing op de lange termijn.

Duidelijk

Wij zijn helder, begrijpelijk, concreet en werken ongecompliceerd. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij ons weten klanten precies wat ze aan ons hebben en waar ze aan toe zijn. Zonder blabla en moeilijke woorden.

Gegrond

We hebben misschien wel een rebels randje, maar alles komt vanuit een stevige overtuiging, ervaring en kennis. Veiligheid en vertrouwen staan bij Tala voorop. Alles is doordacht en goed gefundeerd. We zijn missie gedreven en staan met beide benen stevig op de grond.

Samen maken we het verschil

Bij Tala maken de mensen op de werkvloer dagelijks het verschil. De kennis en kunde van iedere medewerker is uniek en de gezamenlijke inzet bepaalt of we succesvol zijn of niet. Daarom investeren we veel in jou. Hoe zorgen we ervoor dat jij slimmer werkt? Op kantoor, vanuit huis of flexibel in uren? Hoe vergroten we jouw duurzame inzetbaarheid? Heb je bijvoorbeeld aanpassingen nodig voor je werkplek? Ook willen we dat jij uitdaging en plezier blijft houden in je werk. Vertel ons wat jij nodig hebt en hoe we hiervoor kunnen zorgen.

Vacatures januari 2024 - Wout en Joke
Hessel en Gerald Fabriek

Jij als collega

Werken bij Tala betekent werken in een frisse, dynamische omgeving. We zijn een missie gedreven organisatie en jij als collega zet je hier voor de volle 100% in. Jij vindt groener leven en werken belangrijk en houdt van uitdagingen. Net als onze huizen ben je flexibel en inventief. Dat is ook wel nodig, want met een jonge organisatie die nog tot volle bloei moet komen, speel jij een belangrijke rol. Kansen pakken, mooie dingen doen, je eigen carrière inrichten: het kan bij Tala.

Groepsfoto website

Ontmoet onze mensen

Wij zijn uitdagers, enthousiastelingen, natuurliefhebbers, bouwers, kritische denkers en pleziermakers. Wij zijn allemaal anders en uniek, maar delen dezelfde missie.

Scroll naar boven