Genomineerd voor de Circulair Ondernemen Award

Zwolle – Tala is één van de drie finalisten van de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle. Na de eerste pitchronde op donderdag 13 april, met een vlammende presentatie van mede-oprichter Victor de Beus, zijn we door naar de finale. Tijdens een bijeenkomst van VNO-NCW op 30 mei maakt de jury bekend welk bedrijf dé circulaire voorloper van 2023 is in de regio Zwolle.

De jury, met oud-winnaar Lagemaat, heeft tijdens de pitches al kennisgemaakt met vijf bedrijven. Na een gezellige netwerkborrel kwam direct het verlossende woord. Naast Tala zijn Ecoplant en PlasticRoad door naar de finale. Daar zijn we trots op!

Victor de Beus – mede-oprichter Tala

‘Wij zijn trots dat we genomineerd zijn en grijpen deze kans om te laten zien dat circulair bouwen voor ons veel meer is dan hergebruik.’

Jurybezoek

Het jury-oordeel bepaald welk bedrijf er met de winst vandoor gaat. Deze veelzijdige groep mensen heeft inmiddels bedrijfsbezoeken afgelegd om meer te leren over de ‘werkwijze en het circulaire DNA van de kandidaten’. Wij hebben hen rondgeleid door onze woningfabriek en op onze bouwlocatie in Olst. Dat alleen al leverde zeer interessante gesprekken, ideeën en contacten op.

Uitreiking Circulair Ondernemen Award

Bij de Agnietenberg in Zwolle zal de jury op 30 mei de winnaar bekendmaken tijdens de bijeenkomst van VNO-NCW. De finalist die wint behoort tot de circulaire voorloper in de Regio Zwolle. Het winnen van deze award is vooral voor de eer. De winnaar krijgt zo een podium en kan andere bedrijven inspireren.

De Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle is een initiatief van DORZ (Stichting Duurzaam Ondernemend Regio Zwolle) en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en de EBRZ (Economic Board Regio Zwolle).

Duim je voor ons op 30 mei?

Finalisten Circulair Ondernemen Award Zwolle

Wil je niets missen van Tala?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, projecten en inzichten over biobased bouwen.

Scroll naar boven