Kennissessie: Flexwoningen

Voor beleidsmakers bij de overheid en woningcorporaties organiseert Tala een kennissessie over circulaire flexwoningen. Tijdens deze informatieve bijeenkomst op 10 november gaan we samen met gastsprekers dieper in op de mogelijkheden en noodzaak van circulaire flexwoningen.

Het is tijd om de handen ineen te slaan en samen op duurzame wijze de oplossing voor het woningtekort te zijn.

Op donderdag 10 november van 15:00 tot 16:30 uur geven we je de kans om je te laten bijspijkeren door deskundigen. Dat doen we vanuit onze huizenfabriek in Broekland. Op het programma hebben we onder andere Jan Willem van de Groep, kwartiermaker biobased bouwen.

Ook laten we zien hoe wij circulaire flexwoningen produceren, tijdens een rondleiding door onze fabriek en een modelwoning. We sluiten af met een borrel. Daar is tijd om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met collega gemeenten en corporaties.

Aanmelden

De kennissessie is gratis. Aanmelden kan hier. Voor vragen neem je contact op met Roland Korbeld via r.korbeld@tala.nl of 06 82081489.

Tala flexwoning meerlaags
Tala Flex – rijwoning tweelaags

Ben je projectontwikkelaar of op andere wijze bezig met flexwoningen en wil je graag deelnemen? Stuur een mailtje naar r.korbeld@tala.nl, misschien is er nog plek of kunnen we iets anders afspreken.

Tala Kennissessie Flexwoningen

Wil je niets missen van Tala?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, projecten en inzichten over biobased bouwen.

Scroll naar boven