Kom buurten bij Tala in het Verplaatsbare Straatje van BZK

In de week van 20 november staat Tala met haar biobased modelwoning in het Verplaatsbare Straatje van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit straatje is onderdeel van De Dag van de Volkshuisvesting in Den Bosch. Hét grote inhoudelijk congres waar iedereen die een rol speelt in de woningbouwopgave wordt verwacht. Het Verplaatsbare Straatje laat met vijf verschillende modelwoningen van Nederlandse bouwers zien hoe modulaire woningbouw daarin een rol kan spelen. Met verplaatsbare woningen van permanente kwaliteit.

Ben je erbij op maandag 20 november? Kom dan even langs in onze modelwoning op de Tramkade? Dat ligt op de looproute vanaf het station naar Congrescentrum 1931. We hebben de hele dag heerlijke koffie. Als deelsessie kon je een excursie volgen naar het straatje en er zijn de hele middag speeddates met onafhankelijke experts in de woningen aan de hand van diverse thema’s. In onze woning kun je in gesprek met Jip van Grinsven van Alba Concepts over duurzaamheid en kwaliteit en hoe dat meetbaar wordt gemaakt.

Rest van de week in het Straatje

Ook na de Dag van de Volkshuisvesting kun je nog de hele week buurten in het Verplaatsbare Straatje. In samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken (Volkshuisvesting), de Brabantse Week van het Wonen (provincie) en allerlei andere partijen is een uitgebreid programma opgezet.

Hieronder de agenda van Het Verplaatsbare Straatje :  

Wij zien je graag in onze biobased woning in dit bijzondere verplaatsbare straatje. Om concreet te praten over de woningbouwopgave en de oplossingen. En natuurlijk om je te laten ervaren hoe het is om in een modulaire 90% biobased woning te wonen. Sfeervol en gezond.

Wil je een uitgebreid persoonlijk gesprek? Maak je dan even een afspraak met Roland Korbeld via r.korbeld@tala.nl of Sharon van Uum via s.vanuum@tala.nl.

Tot ziens in Den Bosch!

Het Verplaatsbare Straatje

Wil je niets missen van Tala?

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, projecten en inzichten over biobased bouwen.

Scroll naar boven