Woningen van (on)schatbare waarde

Bij Tala vinden we dat iedereen recht heeft op wonen in een mooie wereld. Nu en in de toekomst. Daarom ontwerpen en bouwen we met hout. 100% modulair en maximaal circulair en CO2 neutraal. Dat doen we voor een concurrerende prijs, zodat onze huizen bereikbaar zijn voor iedereen. Onze woningen Noest en Nerf zijn het bewijs.

Onze woningen

tala-homepage-foto2

Nerf

1-2 persoonshuishouden

65m2 gebruiksoppervlak

Prijswinnend concept en dé flexibele oplossing voor kleine huishoudens. Onze Nerf is licht, ruimtelijk en voor 75% gemaakt van bio-based materialen. Nerf is ook slim: het is een rug-aan-rug-woning die 30% minder grondoppervlak en minder materiaal verbruikt. Dat maakt ‘m ook nog eens zeer betaalbaar.

Noest

3-5 persoonshuishouden

102m2 gebruiksoppervlak

Een stedenbouwkundige alleskunner. Noest is een opnieuw uitgevonden eengezinswoning met een gebruiksoppervlak van 102 m2. Ook deze woning is CO2 neutraal en biobased. We produceren de modules in onze eigen fabriek, transporteren de modules naar de locatie en bouwen de woning in 1 dag op.

tala-homepage-foto3

Onderscheidende kenmerken van een Tala woning

Tala woningen kunnen in diverse stedenbouwkundige situaties worden ingepast en zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving. Wij weten dat dit voor een concurrerende prijs kan. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we circulaire en CO2 neutrale huizen aanbieden voor dezelfde prijs als een conventionele woning. Woningen van Tala integreren innovaties in duurzaamheid, circulariteit, wooncomfort, bouwmethode en betaalbaarheid.

vierkantje

90% bio-based en CO2 neutraal

Nerf bestaat bijna helemaal uit natuurlijke, lichte materialen zoals fijnspar, vlas en bamboe. Wij werken bewust met massief hout en andere natuurlijke materialen, zodat langdurig grote hoeveelheden CO2 opgeslagen kan worden.

vierkantje

Maximaal circulair

In de woning passen we waar mogelijk zoveel mogelijk verschillende hergebruikte materialen toe. Zo kunnen de kozijnen van gerecyclede kunststof kozijnen worden gemaakt.

vierkantje

Gebouwd in 1 dag

Nerf wordt prefab in de fabriek gemaakt door onze eigen mensen in Broekland. Daardoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. We transporteren de modules naar de locatie en bouwen de woning binnen 1 dag op. Dat scheelt veel CO2-uitstoot. Plus er is nauwelijks een bouwplaats nodig voor de installatie van de woningen. En dat scheelt enorm in overlast voor de omgeving.

tala-homepage-foto-roland

Vraag?
Bel of mail Roland.

Wil je weten of onze concepten ook bij jouw project passen? Of hoe onze modulaire woningen aangepast kunnen worden aan de stedenbouwkundige eisen? Roland Korbeld helpt je graag verder.

Scroll naar boven