Over Tala

Hier staan wij voor

Een grootse ambitie geeft richting en energie. Geloven in een op het oog onhaalbaar doel zet aan tot actie.

tala-over-ons
Slimmer ontwerp

Tala gaat voor een volledig duurzame bouw, waarin we bij elke stap in het bouwproces een blijvende positieve impact maken op mens, maatschappij en natuur.

Daar is nog veel werk voor te verzetten. De innovaties voor materialen en bouwmethoden volgen elkaar snel op. Alle componenten zouden het de volle 50 jaar die een huis in gebruik kan zijn vol moeten houden. Dat is nog niet voor alles mogelijk. Wat niet wil zeggen dat we daarop moeten wachten. Wij bouwen nu maximaal circulair en duurzaam bouwen. Alle verbeteringen die ondertussen ontwikkeld worden houden we in de gaten en passen we toe zodra dat kan.

Daarmee zijn we een voorbeeld voor toekomstig bouwen en maken we vanaf het begin een meetbare impact op de verduurzaming van de nieuwbouw in Nederland.

Verduurzaming gaat ook over aantallen. Meer is in deze context gewoon beter. Daarom ontwikkelen we concepten die schaalbaar zijn en toch variëteit bieden. Tala woningen kunnen in diverse stedenbouwkundige situaties worden ingepast en zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving.

Wij weten dat dit voor een concurrerende prijs kan. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we circulaire en CO2 neutrale huizen aanbieden voor dezelfde prijs als een conventionele woning. En bereikbaar maken voor mensen met een kleinere portemonnee. Zo creëren we een mooie toekomst voor iedereen.

Groepsfoto website

Ontmoet onze mensen

Wij zijn uitdagers, enthousiastelingen, natuurliefhebbers, bouwers, kritische denkers en pleziermakers. Wij zijn allemaal anders en uniek, maar delen dezelfde missie.

tala-over-ons-foto-handige-harry

Wij zoeken houterige handige Harry’s

Volledig duurzaam bouwen de standaard maken. Daar gaan we voor. En daar hebben we jou voor nodig natuurlijk. Ben jij een handige Harry? Een mouwen opstroper? Met 2 rechter handen? Kom maar op! Wij zijn klaar voor je.

Scroll naar boven