Tala voor bedrijven

Met Tala krijg jij een goed gebouw

Jij gaat als ondernemer met de tijd mee en wil een pand realiseren dat toekomstbestendig is. Een pand dat bij je ambities en bedrijfswerkzaamheden past én een kleine footprint achterlaat. Tala ontwerpt en bouwt het voor je. Een gebouw dat goed is voor jouw medewerkers en bijdraagt aan een beter klimaat.

Voor bedrijven

Uitdagingen voor zakelijke panden:

  • Eénmalig of zeer kleine aantallen
  • Medium prijsdruk
  • Duurzaamheid/circulariteit secundair belang

Onderscheidende kenmerken van een Tala gebouw

Tala gebouwen zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving. Wij weten dat dit voor een concurrerende prijs kan. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we circulaire en CO2 neutrale gebouwen aanbieden voor een concurrerende prijs. Gebouwen van Tala integreren innovaties in duurzaamheid, circulariteit, wooncomfort, bouwmethode en betaalbaarheid.

Voor bedrijven

Waarom kiezen voor Tala

Kort productieproces

Een gebouw van Tala kent een korter productieproces dan een conventioneel gebouw. We bouwen alles in onze eigen fabriek, zodat we het productieproces zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Vervolgens brengen we de modules naar de locatie en bouwen we de het pand in een korte tijd op

Flexibel concept dat past in bestemmingsplan

Tala gebouwen kunnen in diverse stedenbouwkundige situaties worden ingepast en zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving

Weinig overlast

De bouw van een pand is een ingrijpende gebeurtenis voor de buurt. Wij beperken de overlast voor omwonenden tot een minimum doordat we het meeste werk al in de fabriek hebben gedaan. Alleen het plaatsen van de modules gebeurt op locatie. En dat doen we in zeer korte tijd, zonder veel geluidsoverlast.

Lage bouwkosten, betaalbare woningen

Doordat wij slim en efficiënt werken, houden wij de bouwkosten laag. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we duurzame gebouwen aanbieden voor dezelfde prijs als een conventionele gebouwen.

Maximaal duurzaam

Wij beginnen nu met maximaal circulair en duurzaam bouwen. Onze gebouwen zijn CO2-neutraal en voor 90% biobased. Alle verbeteringen die ondertussen ontwikkeld worden houden we in de gaten en passen we toe zodra dat kan.

Scroll naar boven