Tala voor project­ontwikkelaars

Mensen willen meer comfort en groen op minder vierkante meter

Tijdens de coronacrisis verbleven we meer in onze woningen dan ooit tevoren. De verwachting is ook dat mensen blijvend meer tijd thuis doorbrengen door hybride te werken. Dit verandert de eisen aan de woning. Mensen willen comfortabeler en duurzamer wonen. Liefst in een groene omgeving en zo min mogelijk energie- en onderhoudskosten hebben. Best een uitdaging wanneer de ruimte om te bouwen beperkt is. Met de woningen van Tala heb je de oplossing in handen.

Projectontwikkelaars

Uitdagingen voor projectontwikkelaars:

  • Grotere aantallen
  • Grote prijsdruk
  • Snelheid geboden
  • Overgang naar duurzaam en circulair bouwen

Bekijk onze woonoplossingen

Tala biedt standaard twee modulaire grondgebonden woningopties aan. Nerf, een verrassende 1-2 persoonswoning en Noest, onze veelzijdige eengezinswoning. Daarnaast zijn er drie types verplaatsbare flexwoningen. Deze woningen zijn CO2 neutraal en biobased. Benieuwd of onze woningen passen in het bestemmingsplan?

Projectontwikkelaars

Onderscheidende kenmerken van een Tala woning

Tala woningen zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving. Wij weten dat dit voor een concurrerende prijs kan. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we circulaire en CO2 neutrale huizen aanbieden voor dezelfde prijs als een conventionele woning. Woningen van Tala integreren innovaties in duurzaamheid, circulariteit, wooncomfort, bouwmethode en betaalbaarheid.

Waarom kiezen voor Tala

Schaalbaar en kort productieproces

Een Tala woning kent een veel korter productieproces dan een conventionele woning. We bouwen alles in onze eigen fabriek, zodat we het productieproces zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Vervolgens brengen we de modules naar de locatie en bouwen we de woning in 1 dag op. Ook hebben we de mogelijkheid om op te schalen.

Flexibel concept dat past in bestemmingsplan

Tala woningen kunnen in diverse stedenbouwkundige situaties worden ingepast en zijn klaar voor veranderende normen en regelgeving. Door ons slimme basisontwerp zijn er veel variaties mogelijk, ook in beukmaat, zonder het productieproces drastisch te veranderen. Is er bijvoorbeeld de wens voor een uitbouw? Prima, passen we dat in.

Weinig overlast

Een nieuwe woonwijk bouwen is een ingrijpende gebeurtenis voor omwonenden. Wij beperken de overlast voor de buurt tot een minimum doordat we maar één dag nodig hebben om een woning te plaatsen. Compleet voorzien van installatiewerk en sanitair.

Lage bouwkosten, betaalbare woningen

Doordat wij slim en efficiënt werken, houden wij de bouwkosten laag. We kiezen voor vergaande standaardisatie en een fabriek om modules van hoge kwaliteit te maken. Op deze manier kunnen we duurzame huizen aanbieden voor dezelfde prijs als een conventionele woning. En bereikbaar maken voor mensen met een kleinere portemonnee.

Maximaal duurzaam

Wij bouwen standaard maximaal circulair en duurzaam. Onze huizen zijn CO2-neutraal en voor 90% biobased. Alle ontwikkelingen op duurzaam gebied houden we in de gaten en passen we toe zodra dat kan.

Goed voor de bewoner

Tala woningen zijn niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor de bewoners. Duurzaam bouwen is misschien onze missie, we vertrekken altijd vanuit de bewoner. Hoe kunnen we zijn leven ook groener, slimmer en leuker inrichten? Door een veilig, fijn en gezond thuis te creëren. Onze natuurlijke materialen maken het mogelijk.

tala-homepage-foto-roland

Vraag?
Bel of mail Roland.

Wil je weten of onze concepten ook bij jouw project passen? Of hoe onze modulaire woningen aangepast kunnen worden aan de stedenbouwkundige eisen? Roland Korbeld helpt je graag verder.

Scroll naar boven