TEAM TALA

Werken bij Tala

Bast

Wat we belangrijk vinden

De mensen maken de organisatie, dus plezier, uitdaging en groei maken we belangrijk. We doen wat we zeggen en gaan uit van vertrouwen. Om met onze huizen een grote impact te maken is het noodzakelijk dat we onze klanten kennen.

Wij vragen ook om jezelf langs de duurzame meetlat te leggen en daarin te blijven ontwikkelen. Elkaar daarmee helpen en soms een beetje uitdagen is ook deel van werken bij Tala.

Ben jij onze nieuwe collega?

De openstaande vacatures vind je hieronder. Is het niet voor jou maar wel voor iemand die je kent? Doorsturen waarderen we zeer!

Staat de perfecte rol voor jou er niet bij, maar moeten we je toch leren kennen? Neem dan vooral contact op met onze recruiter Lotte Niens om een afspraak te maken. Dat kan via vacatures@tala.nl.

Tala Houtsnippers

Onze vacatures

Tala calculator
Calculator
Tala werkvoorbereider
Werkvoorbereider
Tala bouwer
Bouwer Senior
Team Tala
Open sollicitatie
Tala bouwer
Bouwer Junior
Tala Productie

Wat we doen

Tala ontwerpt en bouwt huizen waar je van hout. Onze huizen zijn groener, slimmer en leuker. Net als onze ambities.

In de komende jaren schalen wij op naar enkele honderden duurzame en modulaire woningen gemaakt van CLT. Dit doen we met een vast team en binnen een eigen productielocatie in Broekland in Overijssel.

We willen groeien

Wij weten wat we willen worden als we later groot zijn. Een moderne werkgever die, met wat we bouwen en hoe we organiseren, het verschil maakt.

Onze huizen zijn duurzaam en onze relaties met onze collega’s zijn dat ook. We gaan er samen voor. We staan aan het begin van een groot avontuur en dat vraagt vakmanschap, flexibiliteit en moed.

Tala Materiaalgebruik