TEAM TALA

Werken bij Tala

Tala Productie

Wat we doen

Tala ontwerpt en bouwt huizen waar je van hout. Onze huizen zijn groener, slimmer en leuker. Net als onze ambities.

In de komende jaren schalen wij op naar enkele honderden duurzame en modulaire woningen gemaakt van CLT. Dit doen we met een vast team en binnen een eigen productielocatie (regio Zwolle – Deventer).

We willen groeien

Wij weten wat we willen worden als we later groot zijn. Een moderne werkgever die, met wat we bouwen en hoe we organiseren, het verschil maakt.

Onze huizen zijn duurzaam en onze relaties met onze collega’s zijn dat ook. We gaan er samen voor. We staan aan het begin van een groot avontuur en dat vraagt vakmanschap, flexibiliteit en moed.

Tala Materiaalgebruik
Bast

Wat we belangrijk vinden

De mensen maken de organisatie, dus plezier, uitdaging en groei maken we belangrijk. We doen wat we zeggen en gaan uit van vertrouwen. Om met onze huizen een grote impact te maken is het noodzakelijk dat we onze klanten kennen.

Wij vragen ook om jezelf langs de duurzame meetlat te leggen en daarin te blijven ontwikkelen. Elkaar daarmee helpen en soms een beetje uitdagen is ook deel van werken bij Tala.

Ben jij onze nieuwe collega?

De openstaande vacatures vind je hieronder. Is het niks voor jou maar wel voor iemand die je kent? Doorsturen waarderen we zeer!

Staat de perfecte rol voor jou er niet bij, maar moeten we je toch leren kennen? Neem dan vooral contact op of stuur een open sollicitatie. We zijn alvast nieuwsgierig!

Tala Houtsnippers